Új könyv: Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online? 2

Új könyv: Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online

A minap eszembe jutott egy ötlet: milyen jó könyvet lehetne írni arról, hogy “Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?” Ez olyan jól hangzana, és jól le is tudnám írni, hogy mit és hogyan csináltam és csinálok, miközben a Honlapra Fel!-t a nulláról felépítettem.

Aztán megnéztem, hogy vajon van-e alapom ilyen címmel egy könyvet kiadni. És van! Épp pár hete léptük át a 100 milliós határt – ennyit kerestem ezzel az online vállalkozással, amióta elindítottam.

Így a jó hírem, hogy már össze is állítottam ennek a könyvnek a tartalmát! A saját történetem, és 31 tanács lesz benne ahhoz, hogy hogyan tudsz te is pénzt keresni online. A könyv 2017 októberében fog megjelenni.

Nézd meg ezt a videót, amiben elmesélem röviden a történetet! A könyvet pedig itt tudod előrendelni: Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online? előrendelés.


Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 Gondolat “Új könyv: Hogyan kerestem 100 millió Ft-ot online?

  • Erika

    Kedves Balázs!

    …és h ez mennyire működik..😉! Hallottam egy történetet, ahol egy talajvesztett fiatalember beírta a keresőbe, h “mi az életem értelme?” Eljutott egy hölgyhöz, rajta keresztül pedig olyan lehetőséghez, ami megváltoztatta egész addigi életét pozitívan!
    Nekem régóta célom 100 millió forint bevételre szert tenni, gondoltam üsse kő, beírom a keresőbe, bár halott ötletnek tűnt. Erre a Te könyvedet hozta fel, amit azonnal meg is rendeltem. Majd elfeledkeztem az utalásról, ennek ellenére ma meghozta a postás 🤔…
    Úgy látszik dolgom van vele, már olvasom és nagyon tetszik 👍!!! Gratulálok hozzá, köszönet érte, és természetesen megy az utalás 😊!