Honlapra Fel!

A Honlapra Fel! honlapon magyar vállalkozóknak adok keresőoptimalizálás (SEO), WordPress és online marketing tippeket. Nézd meg te is:

A Honlapra Fel! rövid története

Miután elindítottam elsső gasztroblogomat, a Rántott hús wokbant 2011-ben, hamar rá kellett jönnöm, hogy a látogatók nem érkeznek csak úgy nagy számban egy honlapra, még ha jó a tartalom, akkor sem.

Ekkor tűnt a leglogikusabb megoldásnak az, hogy a keresőből szerezzek látogatókat a gasztroblogomra. Így tanultam meg 2012. folyamán a keresőoptimalizálást, és kezdtem el sikeresen alkalmazni. A Rántott hús wokban gasztroblog egy év alatt százszoros forgalomnövekedést ért el.

Ekkor döntöttem el, hogy segítek másoknak is megmutatni ezt a lehetőséget. A keresőoptimalizálás témájában annyi félinformációt, esetleg téves információt olvashatott az ember az interneten akkor is és ma is, hogy úgy döntöttem, megosztom azt a működő tudást, amit én összeraktam.

Így indult el a Honlapra Fel! honlap, Magyarország egyik leglátogatottabb keresőoptimalizálás és online marketing témájú honlapja.

Nézd meg te is a honlapot, és tanulj működő SEO és online marketing stratégiákat: Honlapra Fel!